Klargøring til syn

Kontakt os

Nyborgvejens Auto & Lakering er altid klar til at hjælpe dig. Uanset om du har brug for rådgivning, ønsker at booke en tid, eller har spørgsmål om vores tjenester, er vi her for at assistere.

Skriv til Os: Udfyld formularen nedenfor med dit navn, e-mail, telefonnummer og din besked. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt.

Ring til Os: Foretrækker du personlig kontakt? Du er velkommen til at ringe til os direkte på 21 47 82 23. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål.

  Klargøring til syn i Odense

  Klargøring til syn

  Klargøring til syn: Få din bil klar til syn hos Nyborgvejens Auto & Lakering

  Nyborgvejens Auto & Lakering tilbyder en grundig klargøring til syn, hvor vi går din bil efter i sømmene – fra styretøj til viskerblade. Vi tjekker lys og lygter, dæk, bremser og frontrude for at sikre, at alt er i orden. Vi tager os af de små detaljer, der kan gøre forskellen mellem et godkendt eller afvist syn.

  Vores mål er at gøre din bilklargøring til syn så gnidningsfri som muligt. Med Nyborgvejens Auto & Lakerings ekspertteam ved din side kan du derfor trække vejret let og føle dig sikker i, at din bil er klar til at blive godkendt ved syn.

  Skal vi også syne bilen for dig?

  Vores nærmeste nabo er en synshal, og dem samarbejder vi tæt med. Det betyder, at vi ikke bare forbereder din bil til syn – vi kan også syne den for dig. Så er det kun én gang, du skal overlade bilnøglerne og undvære bilen, når det er tid til, at bilen skal synes.

  Nyborgvejens Auto & Lakering sørger for, at din bil klarer syn med topkarakter. Kontakt os for at booke en tid, og lad os tage styringen, så du kan sætte dig bag rattet i en nysynet bil.

  Derfor bør du vælge Nyborgvejens Auto & Lakering:

  Reservedele med 3 års garanti. Vi tilbyder kun reservedele af højeste kvalitet med 3 års garanti, det sikrer ro i sindet og langvarig ydeevne for din bil.

  Alsidighed fra A til Z. Vores komplette servicepakke inkluderer alt fra lakering til reparation og pladearbejde, hvilket giver en problemfri oplevelse under ét tag.

  Fabriksgarantien bevares til en overkommelig pris. Vi sikrer, at din bil vedligeholdes i overensstemmelse med fabrikkens standarder, så du beholder din fabriksgaranti uden at sprænge budgettet.

  Kvalitet på niveau med originale dele. Vores arbejde matcher kvaliteten af originale dele, hvilket garanterer, at din bil får den bedst mulige behandling

  N

  Reservedele med 3 års garanti

  N

  Alsidighed fra A til Z

  N

  Kvalitet på niveau med originale dele

  N

  Fabriksgarantien bevares til en overkommelig pris

  Kundeudtalelser

  Anbefalinger fra Google