Om os

Porskær Anlæg fra Brædstrup skaber smukke udemiljøer
Om Porskær Anlæg
Vi repræsenterer mere end bare anlægsgartneri. Porskær Anlæg er et udtryk for personligt engagement, dedikation og ønsket om at skabe udemiljøer, der skaber værdi. Vi tror på, at tæt dialog og tillid er en af de vigtigste elementer i at skabe værdi for vores kunder og for vores arbejdsglæde. Vi har vores base i Nim nær Brædstrup og udfører opgaver i Trekantområdet og Midtjylland. Virksomheden er nyere, men erfaringen bag er gammel og spirende. Vi har erfaring fra forskellige stillinger inden for faget, fra stilling i et af Danmarks største anlægsgartnerfirmaer og med flere titler – og til nu, hvor vi hver dag gør det, vi elsker mest. For Porskær Anlæg er skabt med visionen om at komme tættere på kunderne og den kreative proces i at løse udfordringer for vores kunder. Vores mission er at omdanne dine udendørs drømme til virkelighed. Leder du efter en stabil og effektiv anlægsgartner til opgaver fra Brædstrup til hele Trekantområdet og til det sydlige Aarhus? Kontakt os og lad os sammen finde ud af, hvad vi kan gøre for dig.

Hvorfor skal du vælge Porskær Anlæg?

Vælg Porskær Anlæg for vores dedikation til kvalitet, kreativitet og personlig service, der omsætter dine udendørs drømme til virkelighed

R

Effektivitet

Med bred erfaring og godt håndværk kan vi også garantere dig en effektiv proces, hvor der aldrig er langt fra drøm til drømmehave.  

R

Mennesker bag arbejdet

Hos Porskær Anlæg møder du passionerede mennesker og ikke forhastede håndværkere. Vi værdsætter en tæt dialog og et godt samarbejde højt.

R

Erfaring

Vi har erfaring fra forskellige dele af anlægsbranchen. Det er en værdifuld erfaring, der giver os de bedste forudsætninger for at levere topresultater i hver opgave.

Porskær Anlæg

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Belægning
||
Støttemure
||
Nyanlæg
||
Græsetablering